Om os

Forskningsprojekterne ”Hvad er nabostøj” og ”Sammen om nabostøj” er blevet til i samarbejde mellem forskningsleder Sandra Lori Petersen konsulent Bettina Skårup og forskningsassistenter Adam Veng, Thea-Maria Sørensen og Charlotte Cécile Renard.

Sandra Lori Petersen

Sandra Lori Petersen

Projektleder
Som antropolog er jeg interesseret i menneskelige relationer, sanseerfaringer og følelser. Senest har jeg været forskningsleder for projekterne ”Hvad er nabostøj” og ”Sammen om nabostøj” støttet af Grundejernes Investeringsfond og Realdania. Sammen med gode samarbejdspartnere har jeg i de to projekter undersøgt beboeres oplevelser af lyde og støj i deres hjem, hvordan disse oplevelser formes af naborelationer, personlige erfaringer, forestillinger og behovet for hjemmet som et trygt og roligt ”helle”. [...]
Læs mere her.

Sandras CV [PDF]
bettina skaarup

Bettina Skaarup

Konsulent
Bettina Skårup driver virksomheden bettinaskaarup.dk, og specialiserer sig bl.a. i at understøtte og facilitere forskningsprojekter i samarbejde med forskere, der gerne vil skabe impact med deres forskning. Bettina har stor erfaringer med at bygge bro mellem virksomheder, organisationer, interesseorganisationer, GTS’er og universiteter. Hun fungerer også som rådgiver og mentor for bl.a. ph.d.-studerende og postdocs i forhold til at få åbnet vejen til nye brancher og forskningsfelter, og har herigennem også bidraget til at skabe grundlag og funding for mange nye projekter. Endvidere arbejder Bettina som netværksfacilitator og som ledelsesrådgiver for både private og offentlige organisationer.
foto_adamveng

Adam Veng

Videnskabelig assistent
Adam Veng er kandidat i antropologi fra København og har en bred tematisk interesse for, hvordan menneskers etik og moral formes af de miljøer og materielle omgivelser, de lever i og kerer sig for. Metodisk brænder han for forskningssamarbejder på tværs af vidensfelter, og har blandt andet arbejdet med agronomer, biologer og akustikere.
thea-maria-sorensen-fixed

Thea-Maria Sørensen

Videnskabelig assistent
Thea-Maria Sørensen er etnolog og anvendt kulturanalytiker og har specialiseret sig i brugerinddragende processer indenfor udvikling af særligt boliger og det urbane byggede miljø. Thea er en habil workshopfacilitator og har stor erfaring med at involvere en lang række borgergrupper, og er særligt interesseret i, hvordan det byggede miljø påvirker menneskelig adfærd og trivsel, og hvordan arkitektur kan bidrage til mere social bæredygtighed.

Theas CV [PDF]
charlotte-cecilie-renard

Charlotte Cécile Renard

Videnskabelig assistent
Charlotte Cécile Renard er antropolog specialiseret inden for innovation, værdiskabelse og ledelse i den offentlige sektor med særligt fokus på alle former for partnerskaber. I projekt "Hvad er nabostøj" har Charlotte foruden interviews med beboere undersøgt, hvordan almene boligorganisationer og andelsforeninger håndterer klager over nabostøj samt boligorganisationers brug af viceværter til konflikthåndtering og samarbejde med politiet.